Over Yvette Altena

Over mij, Yvette Altena

Yvette Altena: Al jong kwam ik in aanraking met gezondheidsklachten bij mens en dier. Omdat de reguliere gezondheidszorg mij niet verder bracht, begon ik andere wegen te onderzoeken. Ik ben gaan lezen over alternatieve geneeswijzen waarna ik een holistisch therapeut heb bezocht. Bij deze therapeut is mijn koemelk-eiwit-allergie ontdekt en aangepakt. Ook met mijn dieren heb ik deze weg bewandeld als ze klachten hadden. Dit heeft tot mooie resultaten geleid.

Helpen van Mens en Dier

Vanaf toen is het mijn levens missie geworden om mens en dier te gaan helpen op een manier waarbij niet alleen symptomen bestreden worden, maar waarbij aandacht is voor de mens en het dier in zijn geheel. Ik wilde de oorzaak van de klacht achterhalen zowel op fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch niveau, en op een zo’n natuurlijk mogelijke manier oplossen.

Passie en ervaringen

Ik heb altijd mijn passie gevolgd. Vanaf mijn zevende waren paarden al mijn lust en mijn leven, de keuze om de opleiding Paardenhouderij- en management te gaan doen was dan ook vanzelfsprekend. Na de opleiding heb ik 2 jaar als bedrijfsleider in een dierenwinkel gewerkt. Ondertussen heb ik mijn diploma als Drogist gehaald om aan het werk te kunnen in een drogisterij en vervolgens door te stromen naar een gezondheidswinkel. Hier heb ik meerdere jaren met veel plezier gewerkt heb ik vele klanten mogen adviseren over voeding en supplementen.

Diploma’s en opleidingen

Diploma’s die ik naast vele product trainingen heb behaald zijn:

HBO Medische basiskennis CPION
Biotensor
Orthomoleculair specialist
Levend- bloed analyse
NLP practitione
(Tessa trainingen)
Natuurvoedingsadviseur

Eigen praktijk opstarten

Ik heb afgelopen jaren met heel plezier in de winkel gewerkt. Door de kennis die ik inmiddels heb opgedaan, kwam ik tot het besef dat ik veel meer tijd en middelen nodig heb om tot een passend advies te komen. Dit heeft mij dan ook doen besluiten om mijn eigen praktijk op te starten, zodat ik mensen beter en gerichter kan helpen.

Loopt u tegen bepaalde (chronische)klachten, of wilt u gewoon meer weten over voeding, gezondheid of suppletie? Dan bent u van harte welkom aan de Hegedyk 2, in Sneek.

Mail, bel of app voor een afspraak naar:
info@praktijkaltena.nl
Facebook: Praktijk Altena
0626888299