Over Yvette Altena

Over mij, Yvette Altena

Yvette Altena: Al jong kwam ik in aanraking met gezondheidsklachten bij mens en dier. Omdat de reguliere gezondheidszorg mij niet verder bracht, begon ik andere wegen te onderzoeken. De alternatieve geneeskunde heeft mijn leven veranderd, van altijd moe tot een leven met energie en mogelijkheden. Met de kennis die ik heb opgedaan doormiddel van ervaringen en later met de opleidingen, begeleid ik nu andere mensen met gezondheidsklachten en het behoud van een goede gezondheid.

Helpen van Mens en Dier

Het is sinds mijn jeugd een levens missie geworden om mens en dier te helpen met hun gezondheidsklachten op een manier waarbij niet alleen symptomen bestreden worden, maar waarbij aandacht is voor de mens en het dier in zijn geheel. Mijn doel is de oorzaak van de klacht te achterhalen, en op een natuurlijke manier herstellen. De oorzaak van gezondheidsklachten kunnen op verschillende vlakken liggen, zowel fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch.

Passie en ervaringen

Ik heb altijd mijn passie gevolgd. De eerste jaren was dit voornamelijk het werken met de dieren.

Na een opleiding in de paardenhouderij en een baan als bedrijfsleider in een dierenwinkel heb ik mij omgeschoold tot drogist en orthomoleculair- en natuurgeneeskundig therapeut. Afgelopen 10 jaar heb ik mijn focus gelegd op het helpen en advies geven aan mensen in een gezondheidsdrogisterij over voeding, gezondheid en aanvullende suppletie.

Yvette Altena

Eigen praktijk

Jaren heb ik met veel plezier in gezondheidswinkels- en drogisterijen gewerkt. Door de opleidingen en kennis die ik inmiddels had opgedaan, lukte het niet meer om mensen met gezondheidsklachten op de winkelvloer een goed advies te geven. Ik had veel meer tijd, onderzoek en middelen nodig. Een eigen praktijk wilde ik al heel lang, maar wat is het goede moment? En wanneer weet ik genoeg?

In 2020 nam ik ontslag bij mijn toenmalige werkgever en besloot om mijn eigen praktijk op te starten. Ik vond een baan voor 2 dagen in de week bij DA Atsma in Workum. Dit was voor mij een mooie combinatie. Wat ik van te voren niet wist, was dat de wachttijd al zo snel opliep dat ik na een klein jaar al 1 dag op moest zeggen en 2 maand later ontslag zou nemen.

Nog steeds ben ik dankbaar dat ik op deze manier zoveel mensen mag helpen met hun gezondheidsklachten.

Diploma’s en opleidingen

Diploma’s die ik naast vele losse trainingen heb behaald zijn:

HBO Medische basiskennis CPION
Biotensor
Orthomoleculair specialist
Levend- bloed analyse
NLP practitione
(Tessa trainingen)
Natuurvoedingsadviseur

Loopt u tegen bepaalde (chronische)klachten, of wilt u gewoon meer weten over voeding, gezondheid of suppletie? Dan bent u van harte welkom aan de Hegedyk 2, in Sneek.

Bel of app voor een afspraak naar:
0626888299

Volg mij ook op Facebook