Tarieven en vergoeding

Tarieven

Hieronder vind u de tarieven en vergoedingen van 2024

Intake

€105,-

60 – 75
minuten

Incl. administratiekosten, Levend bloedanalyse, doormeten van voeding en aanvullingen met de biotensor.

Eind van de dag ontvang u het advies per mail.

vervolg consult

€80,-

a 60
minuten

Incl. Levend bloedanalyse, doormeten van voeding en aanvullingen met de biotensor.

Eind van de dag ontvang u het advies per mail.

uitgebreide vragen

€30,-

20
minuten

kort consult per mail/app/telefoon

Aanvullend laboratoriumonderzoek

Voor aanvullende onderzoeken werk ik samen met verschillende laboratoriums in Nederland en Duitsland. Afhankelijk van wat er gemeten word, vinden de onderzoeken plaats via: bloed, ontlasting, urine, speeksel of adem testen. Aanvullend laboratoriumonderzoek zit niet bij de consultprijs inbegrepen. De hoogte van de kosten is afhankelijk van het onderzoek en zal vooraf worden besproken.

Ontlasting onderzoek:

De kosten van een ontlasting onderzoek zijn gemiddeld tussen de €250,- a €300,-. De factuur ontvangt u van het laboratorium zelf. De testkit ontvangt u via mij, deze kunt u na het opvolgen van de instructies opsturen naar het laboratorium. Na ongeveer 2 weken is de uitslag binnen. De interpretatie en het advies worden besproken tijdens het vervolgconsult. Dit kan ook een telefonisch consult zijn of een verslag via de beveiligde email.

Aanvullend bloedonderzoek:

Bij een uitgebreid aanvullend bloedonderzoek worden verschillende waarden gemeten. De bloedafname vindt plaats bij een prikpunt bij u in de buurt. In Sneek is dit het Antonius ziekenhuis. De kosten zijn afhankelijk van welke waarden er gemeten worden. Voor bloedonderzoek van één enkele vitamine of mineraal, kunt u soms ook kiezen om deze zelf af te nemen via een vingerprik. U stuurt het buisje vervolgens op naar het lab. Enige handigheid bij het zelf afnemen van een vingerprik is hierbij wel vereist.

Betaling

Betaling dient aan het einde van het consult te worden voldaan via pinbetaling. De Factuur word u digitaal toegestuurd.

Annuleren van een afspraak

Bent u verhinderd? Laat mij dit dan zo spoedig mogelijk weten via telefoonnummer 0626888299. Bij geen gehoor, kunt u een voicemail bericht achterlaten.

Tot uiterlijk 48 uur voor aanvang kunt u het consult kosteloos telefonisch annuleren of verplaatsen, daarna word de voor u gereserveerde tijd (het consult tarief) in rekening gebracht.

Hou er rekening mee dat door de volle agenda het verplaatsen van een afspraak niet altijd op korte termijn lukt of dat de keuze van dag en tijdstip beperkt is.  Afmeldingen via de mail worden niet in behandeling genomen.

Vergoedingen

Bent u aanvullend verzekerd voor alternatieve geneeswijzen? Dan kunt u in veel gevallen een deel van het consult vergoed krijgen. Informeer hiervoor bij uw zorgverzekeraar.

Na afloop van het consult ontvangt u na betaling de factuur in de mail, de factuur kunt u vervolgens zelf indienen bij uw zorgverzekeraar.

Prestatiecode 24000 – Orthomoleculaire Therapie

* Praktijk Altena is niet verantwoordelijk voor eventuele vergoedingen van de zorgverzekering voor uw consult. Wilt u zeker weten of u consult vergoed neem dan contact op met uw verzekering of kijk op https://catvergoedbaar.nl

Alleen individuele en curatieve therapie wordt vergoed en erkent door de beroepsorganisatie.