Levend Bloed Analyse

Levend Bloed Analyse

Door middel van een vingerprikje wordt een druppel bloed op een dekglaasje aangebracht en onder een microscoop gelegd. Bij levend bloed analyse meet je geen waarden zoals in een regulier bloedonderzoek. Er word gekeken naar het hele bloedbeeld. Je bekijkt onder andere de vorm en grootte van de bloedcellen, welke wat kunnen vertellen over mogelijke te korten en de opname van vitaminen, mineralen, eiwitten en vetten.

Elementen in het bloed

Bij Levend bloed Analyse wordt gekeken naar de kwaliteit van verschillende elementen van het bloed volgends de methode van Prof. Dr. Günther Einderlein. In het bloed kunnen we bekijken of er elementen aanwezig zijn die daar niet in thuis horen. Wat je nog meer kunt waarnemen is de activiteit van de witte bloedcellen (immuunsysteem), de vorm van de rode bloedcellen, fibrinedraden, eiwitstoringen, vrije radicaal activiteit en afvalstoffen.

Door er vroeg bij te zijn voorkom je dat klachten verergeren of zelfs chronisch worden.

Chronische klachten

Verstoringen die ik aantref, kunnen leiden tot allerlei (chronische) klachten (zoals chronische vermoeidheid, darmproblemen, ontstekingen en detoxificatie problemen).

Bij Praktijk Altena wordt gebruik gemaakt van een donkerveld microscoop die gekoppeld is aan een groot scherm. Zo kunt u mee kijken en uitleg krijgen over mijn waarnemingen in uw bloedbeeld.